Årsstämma 2022

Äntligen. Efter två digitala årsstämmor kunde vi äntligen ses på riktigt. Runt 25 medlemmar samlades i Folkuniversitetets lokaler för att delta i årsstämman 2022. Agneta Barle samtalade med författaren Susanne Jobs, som precis kommit ut med boken ”Där himlen inte syns”. Hon har skrivit en realistisk och mycket läsvärd bladvändare med handlingen förlagd till 1700-talets Falun.
Christina Staberg informerade om vad som är på gång i vårt världsarv och därefter följde årsmötesförhandlingarna, ledda av Leif Löfberg. Maria Boström invaldes som ny styrelsemedlem, och styrelsen utlovade ett fullspäckat program inför sommaren och hösten.

Stort tack till vår företagsmedlem City Gross för de goda bullarna!

Agneta Barle samtalade med författaren Susanne Jobs om hennes nyutkomna bok ”Där himlen inte syns”. En spännande skildring om livet i och bredvid Falu Gruva under mitten av 1700-talet.